Algemeen

Sattva | Full Circle Instituut |

 Adresgegevens

Bredewater 16

2715 CA Zoetermeer

T: 079 - 361 48 73    

E-mail: info@sattva.nl 

 

Bereikbaarheid

Voor mondelinge informatie of het maken van een afspraak kun je van maandag tot en met vrijdag telefonisch contact opnemen tussen 08.30 - 18.00 uur.


Opvragen folders

De internetsite biedt de meest uitgebreide en meest recente informatie. Indien je toch schriftelijke informatie wilt ontvangen dan zijn er verschillende informatiefolders beschikbaar:

* Sattva - Psychodynamische en Energetische Therapie
* Sattva - Coaching & Lifecoaching
* Sattva - Cosmic Light Energy - serie

Bovenstaande informatie is telefonisch of per e-mail op te vragen.Facebook & E-Nieuws

Wil je op de hoogte gehouden worden van de meest recente informatie, dan kun je je onze facebookpagina 'liken' of je aanmelden voor 'E-nieuws'.

Voor facebook: 

 

 

Voor E-nieuws:
stuur een e-mail vanaf het adres waarop je E-nieuws wilt ontvangen en vermeldt in het onderwerp "aanmelden E-nieuws" of als je nu ingelogd bent op het gewenste adres dan kun je gebruik maken van de volgende link e-mail. Na ontvangst van je mail, krijg je van ons een bevestiging dat je opgenomen bent in het mailbestand.
Mocht je geen bevestiging binnenkrijgen dan is het mogelijk dat je beveiligingsprogramma onze mail als 'spam' heeft geregistreerd. Is dit het geval dan kun je Sattva aan 'gewenste e-mail' toevoegen. Is dit niet het geval dan kun je telefonisch contact met ons opnemen om je aan te melden.Kamer van Koophandel

Sattva staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder
registernummer 27192548.

 

 

© Sattva / Janet Reuvekamp