Welkom bij Sattva

- Praktijk voor Psychodynamische en Energetische Therapie / Hypnotherapie / (Life)Coaching
- Centrum voor Persoonlijke Groei en Bewustwording

Sattva | Therapie | Coaching | Life Coaching | Energetische therapie | Hypnotherapie | Psychodynamische Therapie | Groei & Bewustwording |


Balans, bewustwording en zingeving zijn onderdeel van elke vorm van procesbegeleiding en al ruim 16 jaar kernbegrippen binnen Sattva.
Elk proces doorloopt verschillende fases, waaronder ontdekken, bewustwording, doorvoelen, verwerken (processing), helen, energieherstel, inzicht, transformatie en zingeving.
Het is een proces naar een nieuwe balans, bewustwording en zingeving. Naar het weer lekker in je vel zitten. Naar het leven weer aangaan vanuit je eigen innerlijke kracht en in harmonie met jezelf.

Ook voor jou is er een manier en de mogelijkheid te werken aan je eigen ontwikkeling, balans, bewustwording, zingeving en meer, op een wijze die bij je past.
Procesbegeleiding is inzetbaar voor vrijwel alle problemen, klachten en (levens)vragen.
Zo kan aan emotionele, mentale, fysieke en energetische problemen worden gewerkt. Aan problemen op het gebied van bijvoorbeeld relaties, traumaverwerking, rouwverwerking, stress- en spanningsklachten, burn-out, zelfvertrouwen, angsten of verdriet. Ook spirituele en zingevingsvraagstukken, lifedesign of persoonlijke ontwikkeling kunnen een reden zijn om een procesbegeleidingstraject aan te gaan.

Op de site vind je ook uitgebreide informatie over de therapie- en coachvormen, behandelmethoden en cursussen en workshops. Er is meer dan voldoende keuze op elk gebied, zowel individueel als groepsgewijs.

Bij Sattva kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht. Maar ook voor de professionele sector, het bedrijfsleven en de dienstverlening, verzorgt Sattva graag passende begeleiding voor medewerkers.

Graag verwelkom ik je in mijn praktijk en cursuscentrum en loop ik een stuk met je mee op je pad degene te worden die je daadwerkelijk bedoelt bent te zijn.

 

Wil je meer ...

Het is ook mogelijk verschillende intensives, een retraite of een opleiding te volgen.
Hiervoor combineert Sattva haar aanbod met Full Circle Instituut. Van beide organisaties is Janet Reuvekamp de initiator en drijvende kracht.

 

Investering in jezelf

Procesbegeleiding in welke vorm dan ook is een investering in jezelf.
Jij bent die investering meer dan waard!

Gun jezelf de procesbegeleiding die jij nodig hebt om volledig en vanuit innerlijke kracht in het leven te staan. Gun jezelf de procesbegeleiding om jezelf te ontwikkelen. Gun jezelf de procesbegeleiding die jij nodig hebt het leven te leven.
Breng het beste in jezelf naar boven. Haal het beste uit jezelf en het leven.

 

naar boven

 

© Sattva / Janet Reuvekamp