Sinds begin 2019 ben ik daadwerkelijk bezig met de manifestatie van de Cosmic Light Energy Frequencies.

Een mooi en intensief proces dat veel aandacht vraagt met elke keer weer het wonder van de geboorte. De geboorte van een frequency.
En zoals het met geboortes gaat: ze laten zich niet dwingen. Dus vergeet planning, zorg dat al het benodigde materiaal klaar staat en ben bereid mee te gaan in de flow, in dat wat de frequencies vragen en aangeven om geboren te worden.
Elke geboorte van een frequency was weer een mooie en intensieve ervaring.
De frequencies zijn vanuit mijn hart, onvoorwaardelijke liefde en de Cosmic Ligth Energy  via een energy infusion in water gemanifesteerd. Een proces dat door spirituele lichtmeesters en lichtwezens gesteund en beschermd is en wordt.

De Cosmic Light Energy Frequencies ondersteunen je groei en bewustwording en spreken alle aspecten van je zijn aan.

Drie Cosmic Light Energy Basisfrequencies

Op zondag 13 januari 2019 zijn de eerste 3 frequencies geboren. Frequencies worden geboren in het water waarin ze worden ingebracht. Dit gebeurt op een speciale manier en deze is voor elke frequency anders. Elke frequency heeft hierdoor haar eigen unieke trilling en werking.

De drie basisfrequencies zorgen voor onder andere aarding, gronding, rust, blijheid, ruimte en ontspanning. Maar voor een ieder is de manier waarop je de energie ervaart en hoe deze doorwerkt anders.
De drie Cosmic Light Energy basisfrequencies hebben elk een eigen specificatie, zodat het mogelijk is de basisfrequency aan te laten sluiten bij jouw behoefte.
Cosmic Light Energy Frequencies werken door op alle aspecten van jouw zijn: dus zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau.

De komende periode zullen de Cosmic Light Energy Frequencies worden uitgebreid met specifieke frequencies met elk hun eigen trilling en werking. Uiteindelijk zal hiermee de basisserie van de Cosmic Light Energy Frequencies worden gevormd.

Twaalf Cosmic Light Energy Frequencies

In maart en april 2019 zijn er naast de drie basisfrequencies twaalf specifieke frequencies uit de Cosmic Light Energy Frequencies serie gemanifesteerd.

Ook deze frequencies zijn vanaf nu verkrijgbaar in de praktijk van Sattva en bij Full Circle Instituut.
Als stockflesje of verwerkt in een combinatieflesje.