Een workshop waarin je kennismaakt met de kracht van kristallen. Waarin je ontdekt wat een kristal je heeft te vertellen en wat een kristal voor je kan betekenen op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, of energetisch vlak. Een workshop waarin je contact maakt en communiceert met kristallen.

Met de workshop ‘De kracht van kristallen’ staat je een inspirerende en avontuurlijke dag te wachten waarin je op ontdekkingstocht gaat op het gebied van kristallen. Een workshop die vooral praktisch en op ervaren gericht is én waarin ook uitleg over en rondom de kristallen wordt gegeven.
Aan het einde van de workshop krijg je een kristal dat bij je past en waarmee je verder aan het werk kunt mee naar huis.

Meld je aan en ervaar de kracht van kristallen!

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

Eén dag van 10.00 – 17.00 uur.

Seizoen 2019 – 2020

  • vrijdag 20 december 2019
  • vrijdag 12 juni 2020

Ook kun je  je belangstelling kenbaar maken voor andere data.
Bij voldoende belangstelling wordt indien mogelijk dan een extra dag gepland.

Particulieren
Investering in jezelf: € 117,50

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
Op aanvraag.

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

  • Workshop 'De kracht van kristallen' - juni 2020
     117,50
    Nu inschrijven!