Hypnotherapie – Psychodynamische therapie
Energetische therapie – (Life)Coaching

Zit je niet lekker in je vel? Ben je op zoek naar balans? Heb je het gevoel dat je stilstaat in het leven?
Wil je je persoonlijk ontwikkelen?
Heb je andere problemen, (lichamelijke) klachten of (levens)vragen?
Sattva biedt procesbegeleiding in de vorm van therapie en/of (life)coaching en helpt jou er weer bovenop.

Sattva is gespecialiseerd in hypnotherapie, psychodynamische en energetische therapie, (life)coaching, persoonlijke groei en bewustwording en kan de begeleiding bieden die bij je past.

Of het nu gaat om in je kracht komen en je eigen plek innemen, leren je grenzen te stellen, om leren gaan met je hooggevoeligheid, herstel van een burn-out, leren omgaan met stress-/spanning, herstel van je (energetische) balans, omgaan met en oplossen van fysieke klachten, (jeugd)trauma’s verwerken en een plek geven, je verdriet een plek geven, verlies en rouw doorwerken, beter leren communiceren, conflicthantering, je relaties verbeteren (op het werk, met je partner, met je kind of binnen het gezin), angsten hanteerbeer maken en/of oplossen, balans creëren in leefstijl, je leven vormgeven (lifedesign), worden wie je bedoeld bent te zijn of bijvoorbeeld zingeven aan je bestaan.

Samen inventariseren we waaraan mag worden gewerkt en formuleren we het doel waar we naar toewerken.
Aan de hand hiervan wordt individuele therapie en/of (life)coaching ingezet, welke eventueel kan worden aangevuld met groepswerk.
Er is altijd sprake van maatwerk gericht op jou persoon.

Uiteraard kun je ook zelf een keuze maken voor de verschillende therapievormen, (life)coaching, energetische behandelingen of specifieke trajecten.

Coaching / Lifecoaching

Energetische behandelingen

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.