Met Cosmic Light Energy™ / Tera-Mai™ Reiki & Seichem

Een energetische behandeling is een natuurlijke methode van behandelen waarbij je energie en energieveld wordt opgeschoond, gebalanceerd, gecorrigeerd en/of aangevuld. Energetische blokkades worden opgeheven, je energie gaat weer stromen en je zelfhelende vermogen wordt geactiveerd. De balans in je lichaam en tussen lichaam en geest wordt geoptimaliseerd. Naast het optimaliseren van je eigen energie wordt universele, kosmische energie aan je energiesysteem toegevoegd.

Energy Balancing

Stressrelease, ontspannen, energetisch opladen en het herstellen van de balans in jezelf zijn het uitgangspunt bij deze Energy Balancing-behandeling.

De behandeling richt zich op zowel het lichamelijke, geestelijke, emotionele, energetische als spirituele vlak. De energie zorgt voor versterking en uitbreiding van je eigen energie en energieveld, is stressreducerend en heeft een reinigende en ontgiftende werking. Je lichaam ontdoet zich van afvalstoffen. Je herstelproces komt op gang; je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Deze behandeling haalt je uit het denken, maakt lichaamsbewuster en heeft een ontspannende en rustgevende werking.
Energy Balancing: gericht op het herstellen of versterken van de balans tussen je lichaam en geest. Een ware wellness ervaring.
Dus ben je op zoek naar een stukje rust en ontspaning voor en in jezelf, gun je dan deze ervaring.

Bij een energetische behandeling wordt in principe via de handen gewerk. Er wordt direct gewerkt op je lichaam én in je energieveld dat zich rondom je bevindt.
Je ontvangt precies die hoeveelheid energie de je aankunt en zo nodig wordt negatieve energie afgevoerd. Ter afsluiting van de behandeling wordt een energieveld rond je eigen energieveld geplaatst dat een beschermende werking heeft en/of een soort van buffervoorraad is, zodat de behandeling langer doorwerkt.

De energie gaat door alles heen. Je houdt tijdens de behandeling dan ook gewoon je kleding aan.

Therapeutische energetische behandeling

Voor bepaalde klachten of problemen kun je voor een losse energetische behandeling terecht. Je wordt dan actief bij de behandeling betrokken waardoor je je er zoveel mogelijk bewust van wordt wat er op de verschillende vlakken van het Zijn speelt, gebeurt en verandert. Waar nodig komt bewustwording op de onderliggende oorzaak. Tijdens het werken met de energie kunnen ook visualisaties en ademtechnieken in combinatie met kleuren ingezet worden. Werken met energie gaat verder dan verhelpen van symptomen. Juist de oorzaak wordt aangepakt.

Bij een energetische behandeling wordt in principe via de handen gewerkt. Er wordt direct gewerkt op je lichaam én in je energieveld dat zich rondom je bevindt.
Je ontvangt precies die hoeveelheid energie de je aankunt en zo nodig wordt negatieve energie afgevoerd. Ter afsluiting van de behandeling wordt een energieveld rond je eigen energieveld geplaatst dat een een beschermende werking heeft en/of een soort van buffervoorraad is, zodat de behandeling langer doorwerkt.

De energie gaat door alles heen. Je houdt tijdens de behandeling dan ook gewoon je kleding aan.

In principe is het niet noodzakelijk dat je in de werking van de energie gelooft. Gebleken is dat de energie bij kleine kinderen en dieren heel goede resultaten oplevert. Wel is het zo dat het richten van de energie, het zetten van een intentie het resultaat bevordert.

Afhankelijk van de insteek kan een energetische behandeling op zichzelf staand of als therapie worden ingezet. 

Metamorfosemassage

Een metamorfosemassage is een zachte massagetechniek die wordt toegepast op de reflexzones van voeten, handen en hoofd. Hierdoor worden energetische blokkades opgelost met zowel geestelijke en lichamelijke ontspanning als resultaat.

Metamorfosemassage kan los worden ingezet of als een behandeltraject – dit laatste valt dan onder energetische therapie -.

Energetische behandelingen zijn géén vervanging voor een reguliere medische behandeling of medicatie, maar ondersteunen deze wel.