Wat is je droom? – Doe je wat je wilt doen? – Ben je waar je wilt zijn?

Het is mogelijk bij Sattva een specifiek procesbegeleidingstraject aan te gaan dat zowel therapeutisch als (life)coachend van aard kan zijn. Het is eigenlijk een individuele training.

Een traject heeft een vaststaand programma.
Een traject is individueel en worden in overleg gepland.

Inhoudelijk

Tijdens dit traject onderneem je op een ontdekkingsreis in jezelf.
Wat zijn je diepste wensen en dromen? Waar wil je naar toe, wat is je doel in dit leven? Wat is je passie? Hoe is het je leven in eigen hand te nemen en je toekomst vorm te geven vanuit je hart?
Te ontdekken wie je bent en wat je wilt met de rest van je leven. Je levensdoel, behoeften, talenten en kwaliteiten helder krijgen. Je onderliggende belemmeringen om in actie te komen begrijpen en oplossen.
Gaan staan voor waar jij in gelooft en waar je voor leeft.

Ga je leven of blijf je overleven? Ga je voor een leven dat bij je past? Geef je jouw leven, jouw toekomst vorm? De keus is aan jou!

Met Lifedesign creëer je het leven dat je wilt. Je hebt namelijk meer invloed dan je voor mogelijk houdt op hoe jouw leven eruit ziet en hoe je dit ervaart. Met dit traject maak je de keus voor jezelf. Ontdek wie je bent en creëer je van daaruit het leven dat bij je past.

Een ontdekkingtocht in en met jezelf. Tijdens het traject onderzoek je wie je werkelijk bent, wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat je dromen, wensen en verlangens zijn én wat je tegenhoudt deze te realiseren. Zodat je van daaruit je actieplan kunt maken te gaan doen wat je wilt!

EN: WAAROM NIET NU!

Love the life you live and live the life you love

Duur

13 sessies van max 1,5 uur

Investering

Particulieren
Investering in jezelf: € 1.495,=

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
Op aanvraag.

Het is ook mogelijk groepsgewijs aan dit onderwerp te werken tijdens de intensive Lifedesign van Full Circle Instituut.
Uiteraard is individuele therapie of lifecoaching ook een optie.

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven

  • Traject 'Lifedesign - Creëer je eigen leven'
     1.495,00
    Nu inschrijven!