Het is mogelijk bij Sattva een specifiek procesbegeleidingstraject aan te gaan dat zowel therapeutisch als (life)coachend van aard kan zijn. Het is eigenlijk een individuele training.

Een traject heeft een vaststaand programma.
Een traject is individueel en worden in overleg gepland.

Inhoudelijk

Lifestyle & Lifebalance is een traject waarin je de balans opmaakt over je leefwijze, waar je gaat kijken naar je leefstijl en de balans in je leven. Waar je helder krijgt waar je vastloopt, wat stress- en spanningspunten zijn, waar je energielekken zitten en waar je behoeften liggen. Waar je kennismaakt met verschillende vormen van stressrelease en ontspanningstechnieken.
Om vervolgens een leefstijl te creëren van waaruit je in balans verder kunt.

Het traject Lifestyle & Lifebalance houdt meer in dan alleen een balans creëren tussen werk en privé.
Tijdens het traject Lifestyle & Lifebalance draait het om al je levensgebieden. Inventariseer je wat wel en niet in balans is, wat voor stress en spanning zorgt, waar je energie op kwijtraakt en vooral ook waar je behoeften eigenlijk liggen.

Hoe krijg je een gebalanceerd leven waarbij je over voldoende energie beschikt en goed in je vel zit? Deze vraag staat centraal tijdens deze intensive.

Er zal ook aandacht worden besteed aan stressrelease en ontspanning met adem-/ lichaamswerk, visualisaties en meditatievormen.

Je gaat aan de slag en pakt je knelpunten aan, zodat je een uitgangspunt creëert van waaruit je weer met een positief gevoel verder kunt. Het lifestyleplan dat je maakt, biedt een basisstructuur dat voor balans zorgt in je leven en geeft je een uitgangspunt waarop je altijd kunt terugvallen.

Tijdens de laatste bijeenkomst evalueren we hoe je lifestyleplan in de praktijk functioneert, wat het voor je betekent en oplevert. En waar zonodig nog aanpassingen kunnen worden aangebracht.

Lifestyle & Lifebalance: Voor een ieder die uit balans dreigt te raken of is geraakt vanwege stressvolle ervaringen of omstandigheden én voor mensen die niet tevreden zijn over hun leefstijl en hiermee aan de slag willen.

Duur

12 sessies van max 1,5 uur

Investering

Particulieren
Investering in jezelf: € 1.375,=

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
Op aanvraag.

Het is ook mogelijk groepsgewijs aan dit onderwerp te werken tijdens de intensive Lifestyle & Lifebalance van Full Circle Instituut.
Uiteraard is individuele therapie of lifecoaching ook een optie.

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven