Self-balance – Lifebalance

– Voor meer innerlijke rust en balans in je leven –

Deze training is een combinatie van 3 cursussen: Inner Balance – Inner Mindset – Inner Motion.
Een totaal concept voor je body, mind & soul voor een leven met meer innerlijke rust en balans.
Een training waarin je stapsgewijs meer tot rust komt, de balans hervindt in je lijf, je mindset vormt, meer overzicht krijgt op je leven en je inzicht hebt in jouw kernwaarden.

Met adem-/lichaamswerk, meditatie, mindfulness, zelfonderzoek, bewustwording, ontdekken, inzicht en verdieping. In en met jezelf.
Dus wil je meer innerlijke rust en balans in je leven ervaren, meld je dan aan voor deze training.

Inner Balance
– Stressrelease & Meditatie/Mindfulness –

Een cursus gericht op ontspannen en het loslaten en voorkomen van stress met behulp van je adem, je lichaam en meditatie/mindfulness. Een cursus waarin je werkt aan je innerlijke balans. Een cursus waarin je met adem-/lichaamsgerichte oefeningen en verschillende meditaties en mindfulness leert hoe je stress kunt voorkomen en reduceren. En waarin je je meer bewust wordt van je lichaam en dichter bij jezelf komt. Op weg naar een innerlijke balans. …

Inner Mindset
– Ont-moet jezelf en breng jezelf naar rust –

Weet je wat jou drijft vanuit het verleden, vanuit je overtuigingen? Heb jij last van alles wat je van jezelf moet en ook nog eens goed moet doen? Weet jij waarom je telkens maar blijft doorgaan? Ren jij vaak achter de feiten aan en heb je altijd haast omdat alles af moet?
Wil jij dit onderzoeken en vanuit ont-moeten stappen in jezelf meer ruimte en rust geven? …

Inner Motion
– In contact met je body, mind & soul –

Weet je wat er werkelijk in je leeft en speelt? Durf jij je gevoelens, emoties en behoeften te ervaren om er vervolgens wat mee te doen? Wil je je verdiepen in jezelf? Wil jij meer leven vanuit je hart, je ziel? Wil je aan de hand van thema’s gericht met jezelf aan de slag? …

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven