Leven vanuit je eigen kracht

Vind je het moeilijk voor jezelf op te komen, een gesprek aan te gaan, voor je eigen mening te staan, te geloven in jezelf en te vertrouwen op wie je bent en wat je kunt? Pas jij je aan je omgeving aan, aan wat jij denkt dat anderen van je verwachten? Of durf jij jezelf niet te laten zien? Dan is deze cursus wat voor jou. Want zelfvertrouwen kun je opbouwen, zodat je kunt leven vanuit je eigen kracht.

Veel leed wordt veroorzaakt door het gebrek aan geloof in jezelf en geloof in je eigen kunnen. Je niet goed genoeg voelen, jezelf veroordelen, twijfelen aan alles wat je doet of aan wie je bent, maken het leven zwaar en moeilijk. Negatieve gedachten en gevoelens overheersen, halen je verder naar beneden en geluk is ver te zoeken. Misschien ben je er zelfs van overtuigd dat je het niet verdient, dat je het niet waard bent, dat het niet voor jou is weggelegd. Iets wat nog versterkt wordt als je je zelfbeeld en eigenwaarde ophangt aan wat (je denkt dat) de mensen om je heen van je vinden.
Onzekerheid, twijfel, zelfverloochening, zelfveroordeling, zelfondermijning en invullen wat de buitenwereld van je vindt, halen je steeds meer uit je kracht en onzekerheid en angst gaan je leven steeds meer beheersen.

Maar dat kan dus veranderen!

Tijdens de cursus ‘Zelfvertrouwen – leven vanuit je eigen kracht’ werk je stap-voor-stap aan je zelfvertrouwen door:

  • op een andere manier naar jezelf te leren kijken;
  • te ontdekken wat je uit je kracht haalt;
  • keuzes te leren maken;
  • je verantwoordelijkheid aan te gaan;
  • zelf te bepalen hoe je reageert op gebeurtenissen en;
  • te ontdekken waar je kracht ligt.

In de cursus ga je onder meer aan de slag met veiligheid en vertrouwen, grenzen, zelfbeeld, zelfacceptatie, eigenwaarde, zelfwaardering en zelfrespect. Hierdoor leer je krachtiger en met meer (zelf)vertrouwen in het leven te staan. Je werkt toe naar de keuze te maken voor jezelf en voor je geluk. Je neemt meer en meer de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. En dit alles zet je steeds meer in je kracht en je zelfvertrouwen ontwikkelt zich.

Ga ook voor een leven vanuit eigen kracht!
En neem nu de (eerste) stap op weg naar zelfvertrouwen door je aan te melden voor deze cursus!

De cursusgroep bestaat uit maximaal 7 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast  bevordert  en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten van elk ca. 2,5 uur.

Seizoen 2019 – 2020

Woensdagavond (aanvang 19.30 uur)

  • 22/1 + 29/1 + 12/2 + 19/2 + 26/2 + 4/3 + 11/3 + 18/3 + 25/3

Bij voldoende belangstelling wordt indien mogelijk een extra cursus gepland.

Het is mogelijk de cursuskosten in drie termijnen te voldoen

Particulieren
Investering in jezelf:

  • bij betaling in één keer: € 399,50
  • bij betaling in drie termijnen: € 430,= (2x € 150,= + 1x € 130,=)


Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)

Op aanvraag.

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven