Spelenderwijs naar meer rust en ontspanning.

Inspelend op de belevingswereld van het kind wordt elke les op een speelse wijze in zeven stappen toegewerkt naar meer rust en ontspanning.
Gelijktijdig wordt een betere aarding gerealiseerd (het kind is meer in zijn/haar lichaam aanwezig), laadt een kind zich op een positieve manier op (een betere energieverdeling tussen hoofd en lichaam) en wordt de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van het kind versterkt door de positieve affirmaties en visualisaties.

De zeven stappen:
bewegen – spel – stretchen – voelen/kindermassage – ademoefeningen – positieve gedachten –  visualisatie

De Relax Kids Lessen hebben:

  • een centraal thema en bestaan uit 6 lessen of;
  • wisselende thema’s en bestaan uit 5 lessen.

Er kan telkens worden ingeschreven voor een volgende serie.
Een paar voorbeelden van centrale thema’s: Dit ben ik – Wat voel ik, wat doe ik – Superhelden – Winter – Elfen – Ontdekkingsreizen en nog veel meer.

De lessen worden opgebouwd volgens de 7 stappen van de Relax Kids Methode.
De lessen duren telkens 1 uur.
De investering voor een reeks van 6 lessen bedraagt € 75,=.
De investering voor een reeks van 5 lessen bedraagt € 62,50

Wil je eerst kijken of dit iets is voor je kind dan is het mogelijk en leuk eerst een losse les te volgen waarbij een ouder aanwezig mag zijn.
De investering voor een losse les is € 15,=.
Meld je je kind dezelfde dag aan (aan het einde van de les) voor de eerstvolgende lessenreeks dan krijg je daarop een korting van € 5,= (de investering voor de reeks van 6 lessen bedraagt dan € 70,=).

De lessen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen. Bij voldoende aanmeldingen splits ik de lesgroep op basis van leeftijd/groep.

Specifieke thema’s

Wat voel ik, wat doe ik

Start: woensdag 6 november 2019

Deze Relax Kids lessen richten zich naast het basisconcept voor alle lessen specifiek op het herkennen en omgaan met emoties.

Jij voelt je vast ook wel eens blij, boos, bang, verdrietig of iets wat daarop lijkt. Dit zijn jouw ‘monstergevoelens’. En deze ‘monsters’ brengen je soms in de problemen, soms stop je ze weg en soms voel je zoveel tegelijk dat je niet meer weet wat je moet. Je kunt last hebben van één monster of van alle ‘monsters’ tegelijk. Dan ben je in de war, want je voelt je blij, verdrietig, boos, bang en kalm tegelijk. Het is dan goed om deze warboel uit elkaar te halen.
Tijdens de lessen ga je je ‘monsters’ leren kennen. Je gaat vriendjes met ze worden. Je gaat leren hoe je ze kunt helpen en hoe je ze uit elkaar kunt halen. En zo kun je telkens weer terugkomen naar een blij, rustig en kalm gevoel.
Soms hebt je ook last van de ‘monsters’ van anderen en daarom leer je ook hoe je dit voor jezelf kunt oplossen.

Data: Woensdag – 6/11 + 13/11 + 20/11 + 4/12 + 11/12 + 18/12
Tijd: 14.00 – 15.00 uur

Dit ben ik

Start: woensdag 6 november 2019

Deze Relax Kids lessen richten zich naast het basisconcept voor alle lessen specifiek op het versterken van de eigenheid en vergroten van het zelfvertrouwen.

Nu je groter wordt krijg je met veel nieuwe dingen te maken. Je leert veel nieuws op school, je leert omgaan met andere kinderen en je lichaam verandert steeds. Dit is soms makkelijk en soms ook best moeilijk. Leren en groter worden gaat met vallen en opstaan. En daar kun je dan best wat hulp bij gebruiken. Dit is precies wat we tijdens deze lessen gaan doen. Je ontdekt hoe geweldig jouw lichaam is. Je ontdekt hoe je hersenen werken en wat dit met je emoties kan doen. Je leert je hart kennen en de liefde die daar is. Je vindt uit hoe uniek jij bent. Je leert hoe je de goede dingen in je leven en in jezelf herkent en waardeert. En daarmee ontdek je wat voor een ster je bent, hoe briljant je bent!

Data: Woensdag – 6/11 + 13/11 + 20/11 + 4/12 + 11/12 + 18/12
Tijd: 15.30 – 16.30

Overige thema’s en startdata

In de loop van het seizoen zullen nieuwe startdata en eventueel nieuwe thema’s bekend worden gemaakt. Dus houdt de site in de gaten!

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven