Eerstkomende Inspiratie-avond/lezing:
donderdagavond 31 oktober 2019
aanvang 20.00 uur

Thema/Onderwerp:

Verlies & Rouw

Door: Janet Reuvekamp

Verlies kent vele vormen. Het verlies van iemand die je dierbaar is door sterfte of vertrek, het verlies van een huisdier, je werk, je gezondheid, een belangrijk levensperspectief of bijvoorbeeld een diepe wens.
Als je met een vorm van verlies te maken hebt gehad dan weet je hoe diep dit je kan raken. Verdriet voelen en het doorvoelen van het verlies maakt dat je door een rouwproces gaat. Een proces dat voor iedereen uniek is.

Zelf ben ik (ervarings)deskundige op het gebied van verlies en rouw. Ik heb in mijn leven verschillende verliezen gekend en ben door verschillende rouwprocessen gegaan. Zo heb ik onder andere te maken gehad met het verliezen van dierbaren door sterfte en door vertrek, met het verliezen van mijn gezondheid, met het moeten loslaten van mijn kinderwens en meer.
 Uit ervaring weet ik dat verdriet verwerken, dat rouwen (hard) werken is. Het kost veel energie en het is noodzaak er ruimte voor vrij te maken. Het aangaan van mijn verdriet en het rouwproces doorlopen was voor mij telkens belangrijk om het leven weer te kunnen leven. Ik durf zelfs te zeggen dat ik er sterker door ben geworden en meer mezelf.
Daarbij ben ik niemand en niets vergeten én heb ik alles een plek in mijn geschiedenis kunnen geven. Het zijn plekken die rustig zijn én die op bepaalde momenten (even) opspelen. En dat hoort er allemaal bij, want dat is wat leven is.
Graag vertel ik je meer en ga ik het gesprek aan over verlies en rouw tijdens de komende lezing van
31 oktober 2019 vanuit mijn levensmotto:
‘Leef het leven!’

Ik heet je graag welkom,
Janet Reuvekamp

Gedurende het seizoen worden er een aantal inspiratie-avonden
met een lezing/voordracht georganiseerd.

De inspiratie-avonden hebben telkens een ander thema/onderwerp.
En aan de hand van het betreffende thema/onderwerp kun je na afloop van de lezing/voordracht
vragen stellen en/of ervaringen uitwisselen.

Het beloven interactieve avonden te worden met mooie thema’s/onderwerpen.

Gezien het aantal plaatsen is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Voor deze inspiratie-avonden wordt een bijdrage gevraagd van € 15,=.

Duur: 20.00 – 22.00 uur
(ruimte open om 19.45 uur)

Locatie:
Sattva & Full Circle Instituut
Zuidwijkstraat 78A te Zoetermeer

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven