Janet Reuvekamp is inspirator, activator en eigenaar van Sattva, Full Circle Instituut en Cosmic Light Energy. Daarnaast is zij de drijvende kracht en eindverantwoordelijke van de opleidingen ‘Energetische en Transformatieve Procesbegeleiding CLE‘ en ‘Cosmic Light Energy (CLE)Practitioner’.
Ook is zij auteur van ‘Over levens …’, dat in oktober 2015 is uitgebracht.

Achtergrond

Voorafgaand aan mijn huidige werk ben ik een zo’n 20 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven (office management, management, PR/Communicatie, P&O en reorganisatiebegeleiding) en in de sportmassage.

Sinds 2000 leef ik mijn passie en werk ik fulltime binnen mijn huidige vakgebied als procesbegeleider. Naast therapie en (life)coaching geef ik cursussen en trainingen op het gebied van balans, persoonlijke groei, bewustwording, heling en spiritualiteit, zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. In oktober 2015 is mijn eerste boek ‘Over levens …’ uitgekomen.
Hiernaast heb ik de opleidingen ‘Energetische en Transformatieve Procesbegeleiding CLE‘ en ‘Cosmic Light Energy (CLE)Practitioner’ ontwikkeld, welke in 2017 starten bij Full Circle Instituut. Ik geef leiding aan de opleiding, ben hoofddocent en eindverantwoordelijke.

Mijn eigen ontwikkelingsproces heeft er voor gezorgd dat ik met een holistische visie in het leven sta, waarbij mijn uitgangspunt is dat het leven een continu ontwikkelingsproces is waarin zingeving een belangrijke rol speelt.
Mijn weg volgend bestaat mijn werk nu al weer zestien jaar uit het geven van procesbegeleiding met psychodynamische en energetische therapie/(life)coaching en het geven van cursussen/workshops op het gebied van balans, persoonlijke groei, bewustwording energetisch werken en spiritualiteit.
Hiernaast ben ik gecertificeerd NBVH-praktijkbegeleider voor (startende) hypnotherapeuten, begeleid ik therapeuten en coaches in opleiding en geef ik bij gelegenheid les en supervisie bij verschillende beroepsopleidingen.

Specialisaties

Procesbegeleiding bij rouw, traumaverwerking (EMDR/BMDR & ontshocken), zingeving, bewustwording, energetische processen, burn-out, stress, zelfvertrouwen, HSP, vermoeidheid, fysieke klachten, lifecoaching, kinderloosheid, vruchtbaarheidsproblematiek, miskraam/perinatale sterfte, abortus.

Opleidingen/certificaten

Mijn werkzaamheden zijn onder andere gebaseerd op de volgende opleidingen/certificeringen

 • Cosmic Light Energy (initiator, opleider en behandelaar)
 • Psychodynamische Therapie & Integrale Hypnotherapie (incl. (life)coaching)
 • Regressie-/Reïncarnatietherapie
 • Relax Kids Coach
 • NBVH gecertificeerd Praktijkbegeleider
 • Healing Arts
 • Soul / Body Fusion™
 • Tera-Mai™ Reiki/Seichem (master) volgens het Healing Systeem Kathleen Milner
 • Chakra-healing
 • Metamorfosemassage
 • Massagetechnieken (o.a. sportmassage en ontspannende massages)
 • Voedingsleer

Erkenning/licenties

VBAG / RBCZ

De mens is een totaal van lichaam en geest, waarbij zowel fysieke, emotionele, mentale, energetische als spirituele aspecten een rol spelen. Als er op één van deze gebieden iets verandert zal dit een wisselwerking hebben op de andere gebieden.

Alles in het leven is onderhevig aan verandering. Alles is beweging, alles is energie.
Aan ons hier richting aan te geven vanuit ons hart.

Van hart tot hart,
Janet Reuvekamp