Adresgegevens

Kantoor / Praktijk

Zuidwijkstraat 78A
2729 KE Zoetermeer
T: 06 – 21 580 980
E: info@sattva.nl

Therapie / (Life)Coaching / Cursussen / Workshops

Zoetermeer

Bereikbaarheid

Voor mondelinge informatie of het maken van een afspraak zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 – 18.00 uur.

Hiernaast kunt u ook per e-mail of met het contactformulier informatie opvragen.

Informatiebrochures

De internetsite biedt de meest uitgebreide en meest recente informatie. Indien je toch schriftelijke informatie wilt ontvangen dan zijn er verschillende informatiefolders beschikbaar:

  • Sattva – Psychodynamische en Energetische Therapie
  • Sattva – Coaching & Lifecoaching
  • Sattva – Cosmic Light Energy – serie

U kunt deze informatie opvragen via het contactformulier.

Klachten

Het kan voorkomen dat je als cliënt een klacht hebt.
Het is dan belangrijk dat je aan aan mij kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt. Graag bespreek dan een en ander met je en kijken we of we er samen uitkomen.

Meestal lost een goed gesprek met uw therapeut uw onvrede of klacht op.

Lukt het niet eruit te komen dan kunnen cliënten die therapie volgen bij Sattva zaken oppakken via de beroepsvereninging.

Facebook & E-Nieuws

Wil je op de hoogte gehouden worden van de meest recente informatie, dan kun je je onze facebookpagina ‘liken’ of je aanmelden voor ‘E-nieuws’.

Voor facebook:

Voor E-nieuws:
Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor ‘E-nieuws’. Na ontvangst van je aanmelding, krijg je van ons een bevestiging dat je opgenomen bent in het mailbestand.
Mocht je geen bevestiging binnenkrijgen dan is het mogelijk dat je beveiligingsprogramma onze mail als ‘spam’ heeft geregistreerd. Is dit het geval dan kun je Sattva aan ‘gewenste e-mail’ toevoegen. Is dit niet het geval dan kun je telefonisch contact met ons opnemen om je aan te melden.

Kamer van Koophandel

Sattva staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registernummer 27192548.