‘Stappen in BewustZijn’ is een tweedaagse cursus waarin je stapsgewijs je bewustzijn vergroot en je bewustzijn meer in je lichaam brengt. Zielsintegratie, Hoger Zelf integratie en het activeren van je originele blauwdruk van heelheid zijn de basis van deze cursus. Een cursus die je bewuster in contact brengt met je eigen veld van mogelijkheden, je potentieel en is gericht op persoonlijke groei en bewustwording.

Tijdens deze cursus leer je hoe je zelf je zielsintegratie kunt verhogen en je Hoger Zelf kunt activeren om zo meer toegang te krijgen tot een hogere laag van bewustzijn. Dit alles gericht op het vergroten van je bewustzijn en bewustwording: het Bewust Zijn in je Lichaam. En dit bewuster zijn in je lichaam zal je functioneren in het dagelijkse leven op een positieve manier beïnvloeden.

Stappen in BewustZijn: een cursus waarin je stapsgewijs je bewustzijn uitbreidt om bewuster, meer aanwezig te gaan leven en in het leven te kunnen staan. Een cursus waarbij je toegang krijgt tot informatie die tot nu toe onbereikbaar leek … en die in jezelf kan worden wakker gemaakt, geactiveerd.

Deze cursus kan los gevolgd worden en is daarnaast ook onderdeel van de cursus ‘Cosmic Light Energy™ – Basis’.
De cursus is absoluut een aanrader voor diegenen die al energetisch werken met bijvoorbeeld Reiki en/of Seichem.

Wil je meer …

Het is altijd mogellijk na het volgen van de cursus alsnog in te stromen in de Cosmic Light Energy™ – Basis cursus. Neem hiervoor contact op met Janet Reuvekamp.
(De investering komt wel iets hoger uit dan wanneer je je direct aanmeldt voor de volledige cursus Cosmic Light Energy™ – Basis.)
Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

De cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 – ca. 17.00 uur.

Programma 2019 – 2020

2020 tot de zomervakantie

  • vr 10/1 + za 11/1
  • vr 13/3 + za 14/3
  • vr 5/6 + za 6/6

Particulieren
Investering in jezelf: € 295,=

 

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven