Chill Skills voor kids, tieners vanaf groep 7 t/m 18 jaar

Vanaf groep 7 richt je je op waar je naar toe gaat na de lagere school. Dit zijn best spannende tijden! En vaak zorgt dat voor piekeren, minder slapen door de spanning voor de toetsen, keuzestress over de school waar je heen wilt en dan ook nog de vraag of je toegelaten wordt.

Hier eindigt het meestal niet, want op de middelbare school is het vast spannend in het begin. Wennen, alles is nieuw, veel huiswerk en de uitdagingen zijn groot.

Maar ook de veranderingen waar je als puber en tiener doorheen gaat – al die gevoelens -, kunnen zorgen dat je aan jezelf twijfelt, gaat piekeren en slechter slaapt. Je hebt het druk en je staat ook meer onder druk. En dan kost het vaak meer moeite om je staande te houden in je omgeving.
Groepsdruk, erbij willen horen en de vraag wie je nu eigenlijk bent spelen allemaal een rol. 

De Chill Skills Lessen kunnen je helpen om meer te ontspannen, je rust te vinden en je zelfvertrouwen te versterken en zo met meer vertrouwen je plek in deze wereld te vinden en in te nemen.

De Chill Skills Lessen bestaan uit een reeks van 8 of 10 keer waarbij verschillende onderwerpen en onderdelen aan de orde komen.  Zo leer je met ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisaties omgaan met spanning en stress, emoties en lastige gevoelens. Daarnaast gaan we het hebben over onderwerpen die bij jou spelen en belangrijk voor je zijn. Met als doel dat je lekkerder in je vel komt te zitten en met meer zelfvertrouwen en eigen kracht  door deze hectische periode rolt.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen: omgaan met emoties, grenzen, positief denken, wat is stress, zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfbeeld, gezond leven, hoe zorg ik goed voor mezelf en meer …

Er wordt gewerkt  in kleine groepen van 6 – 10 deelnemers, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is.

De lessen duren telkens 1 uur.
Een serie lessen bestaat uit 8 of 10 lessen

De investering voor een serie van 8 lessen bedraagt € 120,=.
De investering voor een serie van 10 lessen bedraagt € 150,=.

Start serie van 8 lessen: volgt

Duur: 8 lessen van 1 uur (15.30 – 16.30 uur)
Data: woensdag – volgt

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven