Ben jij iemand die van alles moet van jezelf en het ook nog eens goed moet doen? Ben jij iemand die telkens maar doorgaat? Ben jij iemand die altijd nog wat moet doen, haast heeft om die overvolle planning te halen en eigenlijk achter de feiten aanrent? Dan is dit het moment om te stoppen met rennen en te onthaasten … maar ja, hoe doe dat?

‘Ont-moet jezelf’ is een workshop waar je pas op de plaats maakt, waar het tempo omlaag gaat en waar je in ervaren stapt. Ervaren hoe het is om niet te rennen en te vliegen en de druk omlaag te brengen. Ontdekken wat maakt dat je zoveel haast hebt en er dus ook zoveel lijkt te moeten. Door wie en wat laat jij je leven?

Geef jezelf de kans meer te gaan genieten van het leven!

Als je vanalles ‘moet’ dan neem je amper tijd voor jezelf, slaap je vaak slechter of onrustiger, kun je moeilijk tot niet stoppen met denken, ben je eigenlijk altijd moe, zit je eigenlijk niet lekker in je vel of heb je last van (vage) fysieke klachten als hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en maagpijn.
Als je telkens maar alles ‘moet’ dan ervaar je maar half wat er gebeurd, wat je meemaakt. Laat staan dat je er echt van geniet! Is dit wat jij je van het leven voorstelt?
Als je niet uitkijkt, als je zo doorgaat, dan kan je zo maar ‘te laat’ zijn en laat je gezondheid, je welbevinden je in de steek en zit je ziek thuis. En niets is zo vervelend als gedwongen nietsdoen.

‘Ont-moet jezelf’ een workshop waarin je de aanzet maakt niet langer achter jezelf en het leven aan te hollen. Een workshop waar je jezelf weer ontmoet door te stoppen met rennen, met moeten.
Waardoor het mogelijk wordt meer te genieten van het leven!

Met stressrelease, meditatie, (lichaams)oefeningen en (zelf)onderzoek.

Stel je prioriteit en start met ont-moeten door je aan te melden voor deze workshop!

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

Eén dag van 10.00 – 17.00 uur.

Seizoen 2019 – 2020

  • vrijdag 8 mei 2020

Ook kun je  je belangstelling kenbaar maken voor andere data.
Bij voldoende belangstelling wordt indien mogelijk dan een extra dag gepland.

Particulieren
Investering in jezelf: € 102,50

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
Op aanvraag.

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven