In december, de laatste maand van het jaar, organiseert Sattva een spirtuele transformatiedag die in het teken staat van afronden van het lopende jaar en een aanzet maken voor 2020.
Een paar weken voor de jaarwisseling is het een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Wat laat je achter in 2019. Waar wil je op richten en wat wil je manifesteren in 2020.

Ritueel sluit je het jaar af en maak je je klaar voor het komende jaar, zodat je van 2020 echt jouw jaar maakt waarin je je doelen bereikt, deze verder vormgeeft of nieuwe doelen neerzet. Dit is dan ook wat tijdens de workshop centraal staat. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van ritueelwerk, (visualisatie)oefeningen, je jaargetal en kaarten.

Het afronden van het lopende jaar en het richten op het komende jaar krijgt meestal weinig aandacht. Door de feestdagen ligt je aandacht vaak bij andere dingen. Leuk of minder leuk, maar vaak vooral druk en daardoor is er weinig tijd en ruimte stil te staan bij wat er is geweest en waar je je het komende jaar op wilt richten.
Doe het daarom dit jaar eens anders en sluit ritueel het jaar 2019 af en bereidt je voor op het komende jaar, zodat je van 2020 echt jouw jaar maakt waarin je je doelen vorm geeft en bereikt. Een dag voor en met jezelf in deze hectische periode!

Het belooft een hele mooie, bijzondere dag te worden die je niet mag missen.
Ga ook opgeruimd, bewust en met een gevoel van richting, een uitgangspunt het nieuwe jaar in en meld je snel aan voor deze speciale transformatiedag. Want vol is vol.

Je gaat tijdens de transformatiedag zo ver en diep als je zelf wilt en kunt gaan.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

Eén dag van 10.00 – 17.00 uur.

Seizoen 2019 – 2020

  • 13 december 2019

Particulieren
Investering in jezelf: € 125,=

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven