Cosmic Light Energy
Het nieuwe helen en werken met energie en bewustwording

Cosmic Light Energy™ is een ‘nieuwetijdsenergie’ die past bij de ontwikkelingen waar wij en de Aarde op dit moment doorheen gaan. Een energetische methode die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor heling, bescherming, bewustzijnsontwikkeling en transformatieprocessen van personen, situaties en bijvoorbeeld de natuur.
Naast het werken met de verschillende elementen wordt ook gewerkt vanuit ether, het vrouwelijke en mannelijke aspect en de onvoorwaardelijke liefdesenergie.
Cosmic Light Energy™ is een energie die alleen vanuit onvoorwaardelijke liefde kan worden neergezet.

Bij het werken met de energie worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij bewustwording, intenties en het werken met velden een belangrijk onderdeel vormen.

Je kunt op verschillende manieren met Cosmic Light Energy™ aan de slag:

  • Cursussen
  • Het Cosmic Light Energy™ Traject; een combinatiepakket waarin zowel CLE™-cursussen, spirituele transformatiedagen CLE™, Energy-avonden CLE™ als de Energy-dag CLE™ zijn opgenomen
  • Opleidingen waarbij je wordt opgeleid tot volwaardig Basis-practitioner, Practitioner of Procesbegeleider CLE™

De cursussen, het traject en de opleidingen zijn ondergebracht in de Cosmic Light Academy die wordt gefaciliteerd door Full Circle Instituut.
Bij inschrijven wordt je doorgezet naar de juiste pagina binnen de Cosmic Light Academy.

Cursus op locatie

De cursussen, trajecten en opleidingen zijn standaard in Zoetermeer. Maar de cursussen kunnen ook op locatie worden gegeven!
Heb je een groep van minimaal 5 personen en de beschikking over een geschikte ruimte? Neem dan contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Een review

Na het eerder volgen van Stappen in Bewustzijn, Werken met Cosmic Light Energy, Verdieping 1 en Verdieping 2 afgelopen weekend Verdieping 3 gevolgd. Wat was het weer heerlijk!!

Cosmic Light heeft mij de afgelopen periode al zoveel moois gebracht in de vorm van balans in mijn energie, gevoelsleven en het meer leven vanuit mijn hart. De derde verdieping heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer bij mijzelf ben gekomen en van daaruit kan handelen en leven. Als wij ons licht laten stralen geven wij onbewust andere mensen, de flora en de fauna toestemming hetzelfde te doen.
Lieve Janet, dank je wel dat je mij zo goed hebt begeleid op deze fijne reis!!!!

E.A.

De cursussen

Iedereen kan leren werken met Cosmic Light Energy™.

De Cosmic Light Energy™-serie bestaat uit een aantal elkaar opvolgende energetische trainingen, waarbij je zelf bepaalt tot hoever je jezelf wilt bekwamen in het helen en werken met energie en bewustwording.
In alle cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie speelt naast het energetische werk je bewustzijnsontwikkeling een belangrijke rol. Bij het werken met de energie worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met velden belangrijk onderdelen zijn.

De volgende cursussen en workshops behoren tot de ‘Cosmic Light Energy™-serie’.

Wil je meer …

Dat kan met de jaartraining ‘Het Cosmic Light Energy™ Traject van Full Circle Instituut en de beroepsopleidingen ‘Energetisch & Lichaamsgericht Basis-practitioner CLE™’, ‘Cosmic Light Energy™ Practitioner en ‘Energetisch & Transformatief Procesbegeleider CLE™’ van de Cosmic Light Academy.

Met ‘Het Cosmic Light Energy™ Traject’ kun je het gehele jaar door starten.

Voor de beroepsopleidingen vind je meer informatie op:
Energetisch & Lichaamsgericht Basis-practitioner CLE™
Cosmic Light Energy (CLE)™ Practitioner
Energetisch & Transformatief Procesbegeleider CLE™.

Kijk voor uitgebeide informatie op Cosmic Light Academy.

De cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie zijn in de opleidingen verweven. Wanneer je Cosmic Light Energy™-certificaten hebt behaald is mogelijk gedeeltelijke vrijstellingen te verkrijgen voor onderdelen van de opleiding.

Neem hiervoor contact op met de Cosmic Light Academy / Full Circle Instituut.

Algemene voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.