Inhoud Cosmic Light Energy– avonden/ochtenden

Dit zijn praktische avonden of ochtenden waaraan je kunt deelnemen nadat je de cursus Cosmic Light Energy™ – Basis hebt gevolgd.

De praktische avonden/ochtenden starten met de Cosmic Light Energy™- helingmeditatie waarin je werkt voor het grotere geheel én aan jezelf. Daarna is het tijd voor onderling oefenen met behandelingen of specifieke technieken, kunnen vragen worden gesteld, geef ik waar ik kan nadere uitleg over de voortgang en ontwikkelingen op spiritueel/bewustwordingsvlak m.b.t. het Cosmic Light, werken we uiteraard met kaarten en daarnaast dat waar verder behoefte aan is.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

De cursusavond/-ochtend duurt max. 2,5 uur (avonden 19.30 – 22.00 uur / ochtenden 9.30 – 12.00 uur).

Tot de zomer 2019

  • do-av 9 mei
  • za-och 8 juni

Particulieren
Investering in jezelf: € 45,= per avond/ochtend

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven