Inhoud Spirituele Transformatiedagen

Door het jaar heen organiseert Sattva speciale spirituele transformatiedagen.
Het zijn dagen die gekoppeld zijn aan de speciale energie van het moment en waardoor het mogelijk is een (grote) volgende stap te maken in je eigen ontwikkelings- en bewustwordingsproces of het zijn dagen met een speciaal thema die je bewustzijnsontwikkeling bevorderen.

Voor de dagen met een specifiek thema is het programma bekend.
Voor de dagen die gekoppeld zijn aan de energie van het moment is de precieze inhoud van het programma nog niet bekend. De informatie voor deze dagen wordt in de periode voorafgaand aan de betreffende dag duidelijk wordt en zal alles zoals gebruikelijk bij de spirituele transformatiedagen op haar plek vallen. Wat wel zeker is, is dat je tijdens deze dagen aan de slag gaat met bij het moment passende visualisaties, oefeningen, kaarten en meer .

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

Eén dag van 10.00 – ca. 17.00 uur.

Particulieren
Investering in jezelf: € 125,=

Actie:
We hebben wat te vieren (alle sites live + bestaan 18 jaar):
Bij aanmelding voor 11 maart 2018 voor de workshop/transformatiedag krijg je een knuffelsteen cadeau!

 

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.

Inschrijven