Een workshop voor vrouwen en met vrouwen. Een dag van zusterschap. Een dag waarin je het contact met de vrouw in jezelf, je vrouw-zijn hernieuwt. Een dag waarin je contact maakt met andere vrouwen – je zusters – en Moeder Aarde.

Tijdens deze workshop gaan we in op vrouw-zijn. Wat betekent vrouw-zijn voor jou? Hoe ervaar je je vrouw-zijn op dit moment? In welke fase van je vrouw-zijn ben je op dit moment? En wat kan het contact met andere vrouwen, je zusters, en Moeder Aarde hierin voor jou betekenen?
Een dag voor aandacht, meditatie, uiten, uitwisselen en ervaren. Een dag waarin de traan en de lach aan bod komen. Een dag om te voelen, te ervaren wat jouw vrouw-zijn inhoud en wat je daarin raakt. Een dag om het leven te vieren.

Laat de vrouw in je inspireren en wakker worden en meld je aan voor deze bijzondere workshop.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Sattva kiest bewust voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

Eén dag van 10.00 – 17.00 uur.

Seizoen 2019 – 2020

  • Op aanvraag

Bij voldoende belangstelling wordt indien mogelijk deze workshop gepland.

Particulieren
Investering in jezelf: € 102,50

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.