Ik neem je even mee

maart 2020

IK NEEM JE EVEN MEE
 
Zo, de eerste twee weken in de nieuwe omstandigheden zitten er bijna op.
De eerste week stond vooral in het teken van het regelen en organiseren. Van cliënten bellen en de geplande consulten omzetten naar Skype of Zoom. De do’s en don’ts op een rijtje zetten. Een nieuwe consultplek maken in de praktijk, want ook de online consulten wil ik doen vanuit de juiste energie.
En toen vorige week donderdag een eerste online healingmeditatie. Wat was dit fijn om te doen en wat was iedereen er blij mee.
Dit gaf perspectief voor hoe ik verder aan de slag wil.
 
Deze week een aantal online consulten gegeven. Voor cliënten nieuw én het beviel goed!
Voor mij was dit dan weer wel bekend terrein, omdat ik dit de afgelopen jaren met regelmaat heb gedaan voor mensen die in het buitenland waren.
Een goed gevoel over dit alles.
 
En dan vandaag aan de slag met het verdere nieuwe aanbod en dat heeft ook al vorm gekregen.
Het resultaat: een training ‘Hervind de balans in jezelf’ van tien live online bijeenkomsten en ‘Soulreflection tekening/schilderij’. De informatie staat al online.
 
– https://sattva.nl/cursussen-workshops-groei-bewustwording/hervind-de-balans-in-jezelf-live-online-training/
– https://fullcircle-instituut.nl/procesbegeleiding/soulreflection-tekening-schilderij/
 
Ik kan zeggen dat ik met een goed gevoel het weekend in ga en met vertrouwen dat alles wat is neergezet haar weg zal vinden.
 
Keep the faith!
Zorg goed voor jezelf en zorg goed voor elkaar.
 
In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp
 
#sattva #fullcircle #cosmiclight #rust #balans #procesbegeleiding #therapie #coaching #online #landelijk #soulreflection #tekening #schilderij #boodschap #keepthefaith #flattenthecurve #leefhetleven #vertrouwen #liefde #zelfzorg #mindfulness #meditatie #visualisatie #adem #lichaamswerk #zingeving