Ik neem je even mee

3 april 2020

IK NEEM JE EVEN MEE … HOE GA JIJ?

De afgelopen weken was het voor iedereen omschakelen naar een nieuwe situatie, een situatie die duidelijk nog wel even gaat duren.

Ook voor mij is het omschakelen geweest, maar ik heb mijn draai gevonden. Ik heb mijn dagen anders ingedeeld waardoor ik genoeg ruimte heb voor mezelf, met o.a. meditatie en het wandelen met de hond, en daarnaast ook veel werk kan verzetten binnen Sattva, Full Circle Instituut en de Cosmic Light Academy. Dit geeft rust in onzekere tijden.

Doordat veel trainingen stil zijn komen te liggen is er ook ruimte voor het ontwikkelen van nieuw materiaal en nieuwe producten. Hierover zie je regelmatig wat op Facebook verschijnen. Soulreflection en de onlinecursus ‘Hervind de balans in jezelf’ zijn hier voorbeelden van.

Tijdens het online begeleiden van cliënten merk ik dat angst en stress een grote rol spelen. Iets wat begrijpbaar is. En hoe mooi is het dan als je iemand kan begeleiden en handvatten geven naar een stuk rust en balans. Ook lopen cliënten tegen hele andere dingen aan dan voorheen. Dit heeft met drukte in huis te maken, weinig tijd en ruimte kunnen creëren voor jezelf, te veel binnen krijgen van wat er speelt, organisatieproblemen en meer. Gelukkig kan ik dan een ‘helpende hand’ bieden, zowel op psychosociaal als energetisch vlak.

Ook maak ik nu meer Cosmic Light Energy Combinatiefrequencies die helemaal afgestemd zijn op de betreffende persoon en ondersteuning bieden voor het proces waarin iemand zit of algehele ondersteuning geven in deze tijd.

En hoe ga jij dan? Gaat het goed en loopt het wel? Dat is dan heel fijn!
Of merk je juist dat je tegen dingen aanloopt, moeite hebt orde in de chaos te brengen of bijvoorbeeld veel te veel binnen krijgt van hetgeen er allemaal speelt en je daardoor emotioneel wordt ondermijnd. Is dit het geval dan kan ik je wellicht helpen tijdens een online consult of met een training.
Je kunt nu vrijblijvend en gratis een oriënterend online gesprek aanvragen (max. 30 min) om te kijken of en wat ik voor je kan betekenen. Belangstelling, neem dan contact op via onderstaande link.

Keep the faith!
Zorg goed voor jezelf en zorg goed voor elkaar.

In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp🙌💜