Ik neem je even mee

29 mei 2021

IK NEEM JE EVEN MEE … WELLNESS BIJ SATTVA

Al een tijd krijg ik van cliënten de vraag of ik naast consulten ook wellness behandelingen geef. Meestal is dit aan het eind van een traject als ze geen consulten meer nodig hebben, maar wel iets anders willen. Ze hebben hier verschillende redenen voor. Redenen die inderdaad ook onder wellness vallen. Zo wil de één klachten in de toekomst voor blijven en een ander wil vanuit zelfzorg een stuk ontspanning, een moment voor zichzelf inbouwen. Maar ze vragen dit ook voor een vriendin of familielid die op zoek is naar meer balans, iets waardoor ze energetisch weer kunnen opladen of een manier om weer helemaal bij zichzelf te komen. Een moment voor jezelf, een stukje ‘me-time’. En ook mensen die geen cliënt zijn, informeren hier steeds vaker naar.

Dit heeft mij aan het denken en voelen gezet, want in de begindagen van Sattva gaf ik ook ontspanningsmassages en losse energetische behandelingen ter ontspanning. Lichaamsmassages zitten er vanuit mij niet meer in, maar een metamorfosemassage en energetische balancing behandeling, stressrelease behandeling en een zielsintegratie zijn bij uitstek geschikt om tot jezelf te komen, balans te hervinden en je energetisch op te laden. Net als de online healingmeditatie.
Me dit alles realiserende, hoefde ik niet lang na te denken en is het Wellness gedeelte binnen Sattva nu weer een feit. En ik heb er al verschillende mensen heel blij mee kunnen maken!

Dus wil jij dit ook voor jezelf? Voel je welkom om een afspraak te maken.
Cadeau doen kan natuurlijk ook; er zijn cadeaubonnen in verschillende bedragen.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk. 

In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp🙌💜